Min indkøbskurv
Vi tilbyder
 • Bestil inden kl. 17.30 og vi sender samme dag (dog ikke lørdag)
 • Gratis levering ved køb over 50 kr - ellers 25 kr i levering
 • Billigere end apoteket - samme kvalitet
 • Afsender med diskret levering (se hvordan)
 • 90 dages returret

Få professionel hjælp til at foretage en klamydia test

Klamydia er en infektion som kan ramme alle som enten har sex uden at bruge kondom eller som er uheldig. Og både mænd og kvinder i en stor aldersgruppe er i farezonen.

Problemet med klamydia er at den kun sjældent giver symptomer hvis man er smittet, og man kan derfor intetanende gå rundt med en klamydia infektion rigtig længe.

Derfor bør alle personer – især de mænd og kvinder som har sex uden at bruge kondom – være opmærksom på smitterisikoen når de er seksuelt aktive.

Der har været mange fordomme i mange år at klamydia var en infektion som kun unge fik, men statistikkerne viser sandheden. Der er en stigning både i antallet af smittede i 20-25 års alderen og hos de lidt ældre som er over 40 år.

Klamydia trives i ens krop – uanset om man er ung, gammel eller hvilket udseende man har. Så derfor bør alle – uanset køn – også kende til kønssygdommen samt vide hvordan de slipper af med den igen.

Først og fremmest er det vigtigt at man får undersøgt om man er smittet eller ej hvis man har haft samleje uden kondom.

 

Få professionel hjælp til at foretage en klamydiatest.

Det er vigtigt at du tager en klamydiatest på det rigtige tidspunkt, så du ikke risikere at få en negativ test, selv om du allerede er blevet smittet med klamydia. Derfor bør du vente ca. 2-3 uger efter du havde ubeskyttet samleje før du tager en test.

For at få hurtigt og professionel svar fra et laboratorie samt hjælp til at skaffe medicinen du skal behandles med skal du gøre følgende:

 

Bestil og køb en klamydia test

Køb klamydiatest til kvinder

Køb klamydiatest til mænd

Tag klamydia testen derhjemme når du har mulighed for det.

Send testen ind til laboratoriet. (porto er inkluderet i den samlede pris du betalte for testen)

Efter ca, 24 timer vil du kunne få et svar. Med testen fik du en kode som du nu bruger til at logge ind på dynamichealthcare´s hjemmeside

Du kan nu se svaret på den klamydiatest du sendte ind.

Hvis klamydiatesten er positiv kan du via få klik bestille en telefonkonsultation hos en læge.

Lægen hjælper dig nu videre og udfylder oftest en recept på klamydia medicin til dig.

Du kan hente din medicin med det samme og komme hurtigt i behandling.

 

Ved at gøre brug af et professionelt laboratorie vil du opleve at få hjælp fra du bestiller din klamydia test til du evt. Skal i behandling fordi det viser sig at du er smittet.

Alt sker uden at du behøver kontakte din egen læge. Fra du bestiller din klamydia test til du kan starte på behandling går der oftest kun få dage.

Vær opmærksom på at det er en god ide at gentage en klamaydiatest efter ca. 5-6 uger for at sikre sig at behandlingen har virket.

Diverse artikler

Egen læge kan springes over hvis du skal behandles for klamydia

Klamydia er den hyppigste kønssygdom i Danmark og hvert år får omkring 30.000 mænd og kvinder beskeden at de er smittet med klamydia.

Ofte kommer svaret som et chok for dem, da kun ca. 4 ud af 10 mænd og 6 ud af 10 kvinder får symptomer på at de har en klamydia infektion.

Men symptomer eller ej, har du en positiv klamydiatest er der ingen tid at spilde.

Det gælder om at stoppe smitte risikoen hvis du er seksuel aktiv og minimere risikoen for at infektionen når at gøre permanent skade i dit underliv.

Heldigvis er hjælpen lige inden for rækkevidde.

Egen læge kan springes over hvis du skal behandles for klamydia

Det er ikke længere nødvendigt at møde fysisk op hos sin egen læge, hvis man har en mistanke om at man er smittet med klamydia og har brug for at få undersøgt det.

Og det samme er gældende hvis man er smittet og har brug for hurtig behandling.

Det kan altsammen klares online med nogle få klik. Fra køb af test til medicinen der skal fjerne klamydia infektionen kan hentes på apoteket.

Det kræver blot at man har en smartphone, en tablet eller en computer samt en internetforbindelse så man kan bestille sin klamydia test online.

Inkluderet i prisen er porto for forsendelse til et laboratorie samt selve laboratorieundersøgelserne af klamydia testen der skal vise om du er smittet med klamydia eller ej.

Alt foregår anonymt og diskret og ikke en eneste gang under hele forløbet behøver du at kontakte din egen læge medmindre du ønsker det.

Fra klamydia test til behandling – på få dage

Det er blevet meget nemmere at både finde ud af om man er smittet med klamydia men også at få den rigtige og nødvendige behandling hurtigt.

Se her hvordan du gør

 1. Bestil din klamydiatest her

 2. Tag klamydia testen
 3. Send testen ind til laboratoriet.
 4. Log ind på en hjemmeside 24 timer senere
 5. Få svaret på din klamydia test
 6. Er svaret positivt
  1. Få mulighed for at snakke med en læge samme dag.
  2. Lægen udskriver recept over telefonen.
 7. Du kan nu hente din medicin og påbegynde din behandling

Diverse artikler

Klamydia kan nemt behandles – hvis den bliver opdaget

Ca. 30.000 mænd og kvinder får hvert år konstateret at de er smittet med kønssygdommen klamydia, og får den behandling de behøver.

Desværre er der mange som ikke får den rette behandling, fordi de ikke får undersøgt om de er smittet – primært pga. At klamydia er en lusket bakterie som trives i din krop oftest uden at du får tegn eller symptomer på at den er der.

Man har derfor en formodning om at der går mindst lige så mange eller flere personer rundt – eller måske endda mange flere – som er smittebærere af bakterien uden at vide det.

Bakterien kan nå at lave meget ravage hos kvinder så de får svært ved at få de børn de ønsker sig senere.

Som jeg ser det er det kun de heldige som oplever symptomer som smerter når de tisser, øget udflåd, pletblødninger og smerter fra underlivet når de er smittet med klamydia.

 

Klamydia kan nemt behandles – hvis den bliver opdaget

Det er aldrig sjovt at have smerter eller gener fra kroppen, men det er bedre end at få symptomer og dermed at man bliver opmærksom på at der er noget galt, end at gå rundt i mange år med en uopdaget og nærmest usynlig bakterie.

Det værste er at klamydia kan lave så meget skade hvis man ikke får behandling, men samtidig er den så utrolig nem at opdage hvis man foretager en klamydiatest, og lige så nem at behandle med den rette medicin.

Men det kræver først og fremmest at man får det undersøgt.

Alle som har haft ubeskyttet sex på et eller andet tidspunkt i deres liv, kan i dette øjeblik gå rundt med en ekstra ?passager? i deres krop. En passager som kan på sigt være med til at ødelægge ønsker og drømme for fremtiden når det gælder at stifte familie senere.

Når først klamydia er blevet konstateret er behandlingen ligetil.

Der findes et par forskellige slags medicin der kan fjerne klamydia bakterien, og det eneste der kræves er at en læge udskriver en recept til dig.

 

Azithromycin og Doxycyclin – effektiv behandling mod klamydia

Azithromycin og Doxycyclin er begge såkaldte bredspektrede antibiotika brugt til effektiv behandling af klamydia.

Forskellen mellem de to er at Azithromycin bare kræver at du tager 2 tabletter en enkelt gang mens man med Doxycyclin skal tage 2 tabletter hver dag i 7 dage før man kan forvente at det virker.

Ud fra dette er Azithromycin den behandling for klamydia de fleste personer foretrækker.

 

Vær sikker på at klamydia behandlingen virker

Selv om et bredspektred antibiotika som Azithromycin og Doxycyclin er yderst effektiv til at fjerne klamydia bakterien fra en menneskekrop, så vil det altid være en god ide at være helt sikker.

Vi anbefaler derfor at du tager en ny klamydiatest efter ca. 5-6 uger efter du har afsluttet behandling, så de ved at klamydia bakterien er helt væk.

Køb klamydiatest til kvinder

Køb klamydiatest til mænd

Husk at det er vigtigt at du fremover beskytter dig ved samleje fremover, da du efter en klmaydia infektion ikke bliver immun overfor bakterien.

Ét menneske kan gentagne gange blive smittet med klamydia hvis de er uheldige, og for hver gang du bliver smittet kan det mindske dine chancer for at blive forældre på et senere tidspunkt i dit liv.

Det er ikke en risiko der er værd at tage – så husk kondomet når du har samleje, og sørg for – at hvis du bliver smittet med klamydia – så giv den partner du havde samleje med besked, om at blive undersøgt, så vi med tid kan få udryddet klamydia bakterien.

Diverse artikler

Babybix Danmarks babyudstyrsbutik No. 1

Som Danmarks største leverandør af sæd-. ægløsnings- og graviditetsægløsningsteste har vi en naturlig interesse i relaterede produkter som vores kunder kunne have interesse i. Når kun det bedste er godt nok til jeres kommende barn, anbefaler vi Babybix  i Odense som er Hele Danmarks fremad stormende forhandler af udstyr til babyer og småbørn.

Alt hvad du skal bruge til den lille

Som kommende forældre er finder i alt, hvad i har brug for til jeres barns garderobe, fra basistøj til funktionelt tøj til de små poder hos Babybix. Det brede sortiment, omfatter alt fra sutter, tandbørster og legetøj til tallerkener, bestik og hjælp til amning. Derudover gør de et stort nummer ud levere hvad de lover. Babybix har altid retvisende produktbilleder, ?what you see is what you get? og produkter lever altid op til hvad deres produkttekster lover.

Fri Fragt og gratis gave

Som de fleste andre webshops tilbyder Babybix også fri fragt, hvis du køber for over 599 kr leverer Babybix dine varer kvit og frit.

Udover fri fragt, får du også en gratis gave. Babybix sender en gratis savlesmæk med Disneys Peter Plys ved alle bestillinger over 299 kr. Gælder så lager haves.

Graviditets- og Æløsningsteste til jer der endnu ikke er gravide

Er i endnu ikke lykkedes med projekt baby har vi en række ressourcer om sundhed og om at blive gravid i vores artikelsektion ligesom vores ægløsningsberegner som hjælper dig med at finde ud af hvornår du er mest frugtbar

Er du usikker på hvordan en ægløsningstest virker og om hvornår du skal tage ægløsningstesten kan du læse mere her 

Hos Lavpris-teste.dk forhandler vi markedets bedste sædteste, graviditets- og ægløsningsteste, ligesom vi forhandler kosttilskudet folsyre som sundhedsstyrelsen anbefaler både til gravide kvinder og kvinder der ønsker at blive gravide.

Diverse artikler

KOL – Hvad er det?

KOL er en lungesygdom som i de fleste tilfælde skyldes rygning. Forkortelsen står for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom. “Kronisk” betyder at sygdomen er livsvarig. “Obstruktiv” betyder at lungene er forsnævrede, så at lufttransporten kræver et større arbejde end normalt.

KOL rammer mange danskere (henimod 430.000), men det er ikke alle som ved at de har den, da det er en snigende sygdom, og man kan have haft den i mange år før man får en diagnose.

Typiske tegn på KOL er åndenød ved anstrengelse på grund af at permanent nedsat lungefunktion.

For at nemt kunne overvåge oxigenmættelsen i blodet, f.eks. i hjemmet, kan et pulsoximeter komme til god brug. Med et pulsoximeter kan man hurtigt se hvis hvis man holder en normal oxigenniveau, eller hvis niveauet forandres. En del pulsoximetre viser også pulsen.

Diverse artikler

Hvordan virker et pulsoximeter?

Hvor på kroppen kan et pulsoximeter bruges?

Et pulsoximeteret kan bruges på en kropsdel; f.eks. en finger, øre, tå eller til og med på næsen.

Hvornår kan pulsoximeteret bruges?

 • Pulsoximeteret bør ses som et komplement og ikke et diagnostisk værktøj i sig selv.
 • Det kan være flere forskellige tilfælde hvor et pulsoximeter kan være til nytte; almindeligt er f.eks. i hjemmemiljø af personer som lider af obstruktive lungesygdomer (f.eks. KOL) og kronisk bronkitis.
 • På sygehuse kan det bruges til patientovervågning for at få en indikation på om oksigenmættelsen i blodet forandres, eller f.eks. inden for neonatalpleje.
 • Også ved f.eks. højdetræning og flyvning uden trykkompensation i kabinen, kan brugen af et pulsoximeter have stor værdi.
 • I sport/træningssammenhæng kan pulsoximeteret give en indikation på hvor stort behovet af genvindning er, da der ifølge forskning tilsyneladende virker til at være en forbindelse imellem lavt oxigenindhold i de røde blodlegemer og et øget behov for genvindning.

Hvordan fungerer pulsoximeteret?

 • Pulsoximetret fungerer ved at to lysdioder med forskellige bølgelængder af lys gennemlyser den. Lyssignalene opfanges af en modtager, og så sammenligner pulsoximeteret hvor meget lys de forskellige bølgelængder som er absorberet ved ? og imellem pulsslag.
 • Pulsoximeteret regner fra den absorption som sker af vævet og det venøse blod, og tilbage bliver hvor meget lys som er absorberet af det pulserende blod.
 • Vedr. oxigenmættelsen er det nemlig det pulserende, oxigenrige arterielle blod som er interessant.
 • Oxigenmættelsen beregnes ved hjælp af to fysikaliske love; Beers lov og Lamberts lov.
 • Det som måles er dog ikke selve oxigenet, men i stedet koncentrationen af oxihæmoglobin og deoxihæmoglobin (hæmoglobin med tilknyttet oxigen, og det som har plads for mere oxigen).

Hvor sikkert er pulsoximeteret?

Pulsoximeter CMS-50D har en nøjagtighed på +/-2 %.

Hvad kan påvirke måleresultatet?

Her er nogen eksempler ? Læs altid brugsanvisningen; ved usikkerhed kontakt venligst din læge.

 • Pulsoximeteret har løsnet sig helt eller delvis fra den kropsdel den blev sat fast på.
 • Lys fra omkringliggende lyskilder (f.eks. lysrør eller stærkt sollys) som registreres af modtageren.
 • Enkelte sygdomme som f.eks. medfører dårlig cirkulation ved målepunktet.
 • Vægt. En neonatalpatient skal f.eks. have en andet apparat end en voksen person.
 • Kulmonoxid (kulmonoxid binder bedre end oxigen til hæmoglobinet og danner oxihæmoglobin så viser måleren et for højt oxiygenmættelsestal, da den ikke kan se forskel på hvilket molekyle som har knyttet sig til hæmoglobinet). Hvis personen som det måles på har myeloisk leukemi kan lignende effekt ses.
 • Neglelak og kunstige negle (kan absorbere lys).
 • Farveemner som injiceres ind i blodet ved lægeundersøgelser (kan absorbere lys).
 • Nærhed til elektromagnetiske kilder eller datortomografiaparat.

Hvad regnes som normalt?

 • Pulsoximeteret kræver kendskab til normalresultat i forskellige aldre samt kendskab til dets begrænsninger, for at give en sikker og adekvat brug.
 • Et resultat på mindre end 95 %, eller en forskel på mere end 5 % efter anstrengelse, betragtes normalt som afvigende for voksne. Ved usikkerhed bør man høre med læge.

Diverse artikler

graviditet og mad

Kan man spise sig mere frugtbar?

Ernæringsterapeuten Nanna Stigel med speciale i fertilitet & graviditet, siger:

Fertilitetsproblemer er ikke en livstidsdom eller noget, vi bare må lære at leve med. Ofte er det et tegn på ubalancer i kroppen, der kan rettes op på hos langt de fleste. Faktisk er der forbløffende mange, der har glæde af forholdsvis simpel behandling med målrettede tilskud, motion og et par justeringer på livsstilskontoen. Andre gange skal vi gå skridtet dybere for at genoprette balancen og dermed booste fertiliteten.

Ernæringsterapi er både for dig og din partner. Det er skræddersyede planer nøje afstemt efter netop dine problemområder og ønsker.

I ernæringsterapien er det hensigten at tage fat om nældens rod: At identificere årsagen til dine problemer og gøre noget ved den, fremfor at levere uholdbare lappeløsninger.

Nysgerrig? Læs mere her: www.nannastigel.dk

Nanna Stigel tilbyder både individuelle konsultationer og underviser i workshops om bl.a. fertilitet.

Diverse artikler

Værd at vide når du er gravid

Har du netop opnået de 2 ønskede to tydelige streger på testen? Er du derfor jublende lykkelig over det kommende ekstra familiemedlem, men alligevel er i tvivl om, hvordan du egentlig skal forholde dig nu?

Her følger nogle gode råd, der kan være nyttige, hvis du lige har fundet ud af, at du er Gravid.

Kan jeg være sikker på, at jeg er Gravid?

Når du har opdaget, at du er Gravid, skal du inden længe kontakte lægen, der snarest giver dig en tid, hvor I snakker om forløbet, laver en vandrejournal osv. Nogle læger laver også en graviditetstest, så du er helt sikker på, at du er Gravid. Det er dog vigtigt at understrege, at lægens graviditetstest er akkurat ligeså præcise, som dem du selv bruger. Hvis du har testet positiv, hjemme eller hos lægen, kan du derfor godt regne med, at du er Gravid.

Anbefalede vitaminer og kosttilskud, når du er Gravid

Efter at lægen, eller du selv, har konstateret, at du er Gravid, er der er en række anbefalinger, der kan være vigtige at kende til. De nyttigste anbefalinger udstedes af Sundhedsstyrelsen og er en vejledning i, hvordan man bedst muligt sikrer ens eget og fostrets velbefindende under graviditeten. Allerede inden du bliver gravid, anbefales det, at du tager folsyre frem til du er 2 måneder henne. Det anbefales ligeledes, at du fra du opdager, at du er Gravid, begynder at tage jern, D-vitamin og kalk. De anbefalede doser kan du se på Sundhedsstyrelsens hjemmeside eller snakke med din læge om.

Andre anbefalinger når du er Gravid

Det anbefales også, at du følger de 8 kostråd. Dette skyldes, at både du og fostret har brug for en masse næring og vitaminer gennem kosten, og derfor er det vigtigt, at spise forholdsvis sundt under din graviditet. Du er helt sikkert også klar over, at det anbefales at afstå helt fra rygning og alkohol, når du er gravid. Især rygning har påvist en øget risiko for komplikationer. Desuden anbefales det, at man stadig er fysisk aktiv minimum 30 minutter om dagen og meget andet.

Som du måske kan udlede af ovenstående, kan det være lidt af en jungle, at sætte sig ind i alle anbefalinger. Forhåbentlig har du nu et lidt større indblik i, hvad du skal være opmærksom på.

Diverse artikler

Kvalme – et hyppigt graviditetssymptom

Kvalme er nok et af de mest velkendte symptomer på, at du kan være gravid, og også et af de symptomer på en graviditet, der kan skabe flest gener for den gravide, og for eksempel kan gøre hende ude af stand til at passe sit arbejde. Hvis du hører til en af de kvalmeplagede, er der dog en række små ting du kan gøre, for at mindske kvalmen.

Forskellige grader af kvalme under graviditet

Mange kvinder oplever kvalmen, der typisk kommer i løbet af de første tre måneder af deres graviditet. Graden kan variere fra det helt milde, hvor du sagtens kan passe dit arbejde, til de mere besværlige tilfælde, hvor kvalmen resulterer i hyppige opkastninger og medfølgende dehydrering. For langt de fleste er det dog den milde kvalme, der karakteriserer de første måneder, og nogle er endda så heldige at de slet ikke mærker nogen form for kvalme.

Gode råd mod kvalme

Hvis du alligevel hører til en af dem, der er plaget af kvalme under din graviditet, findes der en række gode råd, som kan være med til at afhjælpe kvalmen. Blandt andet kan det anbefales at spise lidt før man står op, og igen lige inden man går i seng – og så selvfølgelig i løbet af dagen. Døgnets måltider kan med fordel deles op i flere, mindre måltider, for på denne måde at lette madleden, som kan være et resultat af kvalmen.
Hvis kvalmen bliver ledsaget af opkastninger, er det også vigtigt at huske at drikke vand, for at undgå dehydrering under graviditeten. Derudover findes en række løsninger, som også kan anvendes ved kvalme i andre situationer end graviditeten, for eksempel medicin mod transportsyge eller akupunkturarmbånd, der også afhjælper kvalme.

Få svar på om din kvalme er et symptom

Er du endnu ikke vis på, om du er gravid, og går du tilmed rundt med kvalme og en snigende mistanke – så er det bedste at gøre, enten at gå til lægen eller selv at tage en graviditetstest. Her på siden kan du finde forskellige typer af graviditetstests, som godt nok ikke kan skaffe dig af med din kvalme – men som i det mindste kan hjælpe dig med at få svar på din mistanke.

Diverse artikler

Tegn på graviditet

En graviditet er altid individuel, og der er aldrig to, der er ens. Der er dog en række symptomer, som mange kvinder oplever, som tegn på graviditet.

De første Tegn på graviditet

Allerede inden du er i stand til at teste positivt på en graviditetstest, er der en række symptomer, der kan indikere, at du er gravid. Det allerførste tegn på graviditeten er for mange, at menstruationen udebliver. Nogle får dog andre graviditets-symptomer inden, og da vil den manglende menstruation ikke komme som en overraskelse. De andre tegn, der kan opstå ganske tidligt er bl.a. hyppigere vandladning, ømme og følsomme spændte bryster, underlige og atypiske cravings efter specielt mad og drikke og kvalme/opkastninger.

Senere Tegn på graviditet

Når du er blevet helt sikker på, at du er gravid og har fået det bekræftet af en graviditetstest og evt. et besøg hos lægen, dukker der sikkert nogle flere tegn op, som tydeliggør din graviditet for dig. Alle gravide har f.eks. plukkeveer, der er sammentrækninger i underlivet. Nogle mærker slet ikke plukveer, mens andre er meget plagede under dele af graviditeten. Mellem uge 16-20 vil du kunne mærke de første fosterbevægelser (hvis du er førstegangs gravid). Du vil blive tilbudt en graviditets-scanning i uge 12 og uge 20, hvor du med sikkerhed vil få svar på, om du er gravid. Når du begynder at konsultere en jordemoder, vil hun også lytte efter hjertelyd. Et andet tegn er selvfølgelig, at maven begynder at vokse. Hvis du har været gravid før, vil den ofte vokse hurtigere end den gjorde ved første graviditet.

De sidste Tegn på graviditet ? fødsel

Du er formentlig ikke længere i tvivl om, at du er gravid, når du nærmer dig fødslen af dit barn. Op til denne dag, er du sikkert blevet tydeligt gravid at se på og mærker tydelige bevægelser fra babyen. Du begynder måske at sove dårligere om natten, fordi babyen nu er så stor at den presser dig. Det kan også være, at dine plukkeveer tager til i styrke og antal, og varsler om den forestående fødsel. Mange kvinder oplever desuden tegnblødning og en slimprop som tegn på fødslen.

Endelig, hvis dit vand går og/eller du får begyndende veer, er der vist ingen tvivl om, at du snart ikke længere er gravid, men MOR!

Diverse artikler