Min indkøbskurv
Vi tilbyder
  • Bestil inden kl. 17.30 og vi sender samme dag (dog ikke lørdag)
  • Gratis levering ved køb over 50 kr - ellers 25 kr i levering
  • Billigere end apoteket - samme kvalitet
  • Afsender med diskret levering (se hvordan)
  • 90 dages returret

Om at blive gravid

Ægløsning - Det rette tidspunkt

Overvejelserne er mange, når man skal i gang med at få barn, og det er vigtigt at føle sig sikker og i gode hænder. Men vigtigst af alt er det at blive gravid - på det rette tidspunkt. Hvem ville ikke gerne kunne planlægge, hvornår man bedst har sex, for at blive gravid?

Man kan selvfølgelig sætte sig ned og regne ud ca. hvornår man har bedst chance for at blive gravid, altså hvornår man har ægløsning. Men ved at tage en ægløsningstest, finder man let og sikkert det rette tidspunkt. Så kan du selv bestemme hvor og hvordan I praktisk skal få lavet barnet.

Når man overvejer at gå i gang med at få barn, er det ikke nødvendigvis lige med det samme man ønsker at blive gravid - men det kunne være rart at vide hvornår det kunne lade sig gøre. Ved at kende dit ægløsningstidspunkt kan du vide præcis, hvornår du har ægløsning og deraf hvornår du kunne blive gravid. På den måde kan du igen helt selv styre om det skal være denne måned du skal prøve at blive frugtbar.

Karriere, uddannelse, fester - og graviditet

Der kan være andre ting for dig der lige nu er vigtigere end at blive gravid. Måske kører det godt med karrieren eller måske kommer der nogle fester, hvor du gerne ville kunne give den gas. Alkohol, fester og planlagt graviditet passer nemlig ikke så godt sammen! Slankekure og udrensning er heller ikke godt for en planlagt graviditet, så det skal måske overstås før man vil prøve at blive gravid. At spise sundt og grønt og varieret under graviditeten er dog supervigtigt, da barnet optager alt du indtager. Så husk folsyre og alle de andre vigtige vitaminer og tilskud.

Tag en ægløsningstest

Når det rigtige tidspunkt så kommer, er der meget mere end det rigtige tidspunkt der skal til. Når ægløsningstesten har vist, at de kommende par dage er der bedst chancer, kan du begynde at forberede hvor og hvordan undfangelsen skal ske. Husk at afslappende omgivelser og hjemlig hygge giver de bedste betingelser. Bare det at blive liggende i sengen bagefter et godt stykke tid, kan gøre udfaldet. Der kommer intet (godt) ud af stress. Ofte sker det når man mindst venter det, så at slippe ønsket om at blive gravid, kan også være medvirkende til at du bliver det.